UTILMECFIN SERV SRL este o firmă nou înființată ce funcționeaza sub brandul Turbo Mecfin ce se vrea a fi un centru de recondiționare a turbosuflantelor din județul Prahova și împrejurimi, pentru toate categoriile de vehicule(autoturisme, autoutilitare, autocamioane, utilaje de construcție, utilaje agricole, ambarcațiuni).

Firma noastră dorește să progreseze oferind servicii de foarte bună calitate având la bază personal specializat și calificat în EUROPA, în companii cu o tradiție de peste 15 ani în recondiționarea Turbosuflantelor și prin dotarea centrului cu utilaje perfomante de echilibrat și diagnoză pentru actuatori pneumatici și electronici, acestea fiind de ultimă generație, achiziționate din Uniunea Europeană.

Investind în personal calificat și echipamente, Turbo Mecfin garantează execuția lucrării pentru o perioadă de 1 an de zile fără limită de KM, calitatea recondiționării turbinelor care se bazeaza pe echilibrarea și testarea turbosuflantelor la viteze de 150 000 RPM (aproximativ triplu fata de rotația normală a turbinei) și nu în ultimul rând, calitatea pieselor ce provin de la producători cu renume internațional din Uniunea Europeană.

Stocul existent de piese schimb din cadrul societății face ca reparația turbinei să dureze aproximativ 3 ore, în cazul existenței pieselor pe stoc. În cazul în care nu există piesele pe stoc turbina, va fi reparată cel târziu a doua zi.

După recondiționarea turbinei aceasta va fi ambalată și va avea certificat de calitate cu instrucțiuni de montaj, diagramă de echilibrare și centrare precum și diagrama de reglaj actuatori.

Pe langă acest serviciu de recondiționare, la cererea clientului, se poate oferi și serviciul de sablare a pieselor inclusiv jante auto, etrieri, chiulasă, galerii de admisie și evacuare.

Pentru atestarea calității, firma noastră va demara procedura de autorizare RAR precum și implementarea sistemului ISO-9001.

Avantajul turbinei recondiționate vă aduce satisfacția economisirii timpului dumneavostră și implicit a banilor dumneavostră, prin calitate garantată, oferită de brandul Turbo Mecfin.

Turbo Mecfin

Turbine Ploiesti
Romania, Prahova
Ploiesti, B-dul Republicii nr.295, 100072

T: 0344265028
M: 0799472681
E: office@turbineploiesti.ro